Ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπέστη θλάση και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη συνέχεια του Eurobasket με τη Σερβία.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε για τον Νεμάνια Νέντοβιτς το Eurobasket. Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα και μέχρι πρόσφατα του Παναθηναϊκού, αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή νίκη της Σερβίας επί του Ισραήλ. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση.

Έτσι, δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του στη συνέχεια της διοργάνωσης και έτσι η Σερβία θα έχει στο ρόστερ της 11 παίκτες.

Μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε κατά μέσο όρο 6 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ στα 13 λεπτά που αγωνίστηκε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!