Προσγειωμένους και σοβαρούς περιμένει ο Δημήτρης Ιτούδης τους παίκτες της Εθνικής στη συνέχεια του Eurobasket.

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Ουκρανίας, κάνοντας το ρεκόρ της 4-0 στη διοργάνωση. Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα η Εσθονία.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, στα αποδυτήρια της ομάδας, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στους παίκτες του. Τους επεσήμανε πως δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τον επόμενό τους αντίπαλο και τους τόνισε πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο μέρος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!