Η διοίκηση του Άρη ήρθε σε συμφωνία με τον Άλαν Πάρντιου, τον 61χρονο Άγγλο τεχνικό με μακρά θητεία σε πάγκους ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ με πιο χαρακτηριστικό αυτόν της Νιουκάστλ.

Την ολική ανατροπή έκανε ο Άρης! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητούσε τον «διάδοχο» του Χερμάν Μπούργος και είχε εστιάσει στην ισπανική αγορά. Όμως, ο νέος τεχνικός είναι από την Αγγλία. Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» ήδη συμφώνησαν με τον 61χρονο Άλαν Πάρντιου ο οποίος είναι ελεύθερος από τον Απρίλη του 2022 έπειτα από τον τερματισμό της σύντομης συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο έμπειρος Λονδρέζος προπονητής με πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από τους πάγκους των Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Τσάρλτον, Νιουκάστλ, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ αλλά και εκτός συνόρων σε Ολλανδία (Ντε Χάαγκ) και Βουλγαρία (ΤΣΣΚΑ Σόφιας) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Βρετανός προπονητής έγινε γνωστός για το έργο του κατά την τετραετία του στη Νιουκάστλ από τον Δεκέμβρη του 2010 έως τον Γενάρη του 2015 όπου σε 184 αγώνες μέτρησε 71 νίκες, 42 ισοπαλίες και 72 ήττες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του Πάρντιου θα είναι διετούς διάρκειας ενώ θα έχει μαζί του ως βοηθό τον Άλεξ Ντάιερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!