Γαλατάσαραϊ: Η τουρκική ομάδα δεν έχει σταματημό φέτος το καλοκαίρι - Μέχρι και ο Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται στο στόχαστρό της.

Γαλατάσαραϊ και «μπαμ» το φετινό καλοκαίρι πάνε μαζί. Χέρι-χέρι. Και εφόσον το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει, δεν έχουν τελειώσει και τα «μπαμ» των Τούρκων. Μετά τους Μέρτενς, Αρναούτοβιτς και Τορέιρα, έρχεται ακόμα μία «βόμβα».

Ο Μάουρο Ικάρντι ετοιμάζεται να φύγει από το γαλλικό πρωτάθλημα και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός φορ, που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στη Serie A με τη φανέλα της Ιντερ, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, καθώς είναι στις τελικές επαφές με τη Γαλατασαράι, όπως αποκαλύπτει ο Τύπος της γειτονικής χώρας. Γαλατάσαραϊ

Ο Ικάρντι έχει συμβόλαιο έως το 2024 με την πρωταθλήτρια Γαλλίας και η «Γαλατά» πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όπως σχετικά επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Οκάν Μπουρούκ:

«Θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα την υπόθεση του Μάουρο Ικάρντι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.