Ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε πως παρακολουθεί τα παιχνίδια της Ελλάδας και της Σερβίας στο Eurobasket.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ηγείται και φέτος της προσπάθειας που κάνει η Σλοβενία ώστε η ομάδα να κατακτήσει back to back χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket.

Ο NBAer έκανε δηλώσεις που είχαν γενικό περιεχόμενο όσον αφορά στο Ευρωμπάσκετ και ρωτήθηκε αν βλέπει τους άλλους αγώνες και ποιες ομάδες προτιμάει να παρακολουθεί:

Για το ποια ομάδα προτιμά να παρακολουθεί:

«Παρακολουθώ πολλά παιχνίδια, νομίζω όμως περισσότερο τη Σερβία και την Ελλάδα. Γιατί; Ξέρετε γιατί! Έχουν τους δύο καλύτερους παίκτες».

Για τη διαιτησία:

«Όλοι το βλέπουν… Τι έγινε με το χρόνο στο ματς της Τουρκίας, με την τεχνική ποινή στο ματς της Λιθουανίας… Είναι πολλά. Η FIBA πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Δεν θέλω να πω περισσότερα».

Για την περιορισμένη ξεκούραση κατά τη διάρκεια του Eurobasket:

«Είναι δύσκολο. Παίζουμε 4 ματς σε 5 μέρες. Τις προάλλες είχαν δύο αγώνες μέσα σε ένα 24ωρο. Οι συνθήκες είναι έτσι για όλους και υπάρχει λίγη ξεκούραση, αλλά είναι πρόβλημα γιατί προκύπτουν τραυματισμοί. Όλο και περισσότερα προβλήματα και ειδικά οι σύλλογοι δεν είναι χαρούμενοι με αυτό. Συμφωνώ κι εγώ. Πάντα χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Λούκα Ντόντσιτς