Για τρεις εβδομάδες θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Τζόρνταν Χέντερσον, η Λίβερπουλ.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, θα μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες με πρόβλημα στον μηριαίο. Ο έμπειρος μέσος βγήκε ως αλλαγή στην νίκη των «κόκκινων» επί της Νιουκάστλ.

Έτσι, θα μείνει εκτός τόσο από τον εκτός έδρας αγώνα με την Νάπολι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για την πρεμιέρα του Champions League όσο και από τα επόμενα παιχνίδια με Γουλβς, Άγιαξ και Τσέλσι.

O Τζόρνταν Χέντερσον έχει αγωνιστεί φέτος και στα 6 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει η Λίβερπουλ. Ο τραυματισμός του ενδέχεται να κάνει ακόμα πιο επιτακτική την άμεση ενεργοποίηση του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Αρτούρ Μέλο.

Η απουσία του Χέντερσον συμπίπτει με την επάνοδο του Τιάγκο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα (5/9) για πρώτη φορά έπειτα από έναν μήνα.

Αμφίβολος για το ματς με την Νάπολι είναι ο Φάμπιο Καρβάλιο ενώ θα επανεξεταστεί η κατάσταση του Κέρτις Τζόουνς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!