Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ ντύνεται ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Στην ΑΕΚ τηρείται σιγή ιχθύος, ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται πως είναι τελειωμένη.

Ο παίκτης ίσως να είναι και αύριο στην Ελλάδα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να υπογράψει με την ομάδα της «Ένωσης». Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν όταν υπάρξει ενημέρωση από τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Τρουά, Λιλ, Μονακό και Έβερτον, ενώ είναι και 18 φορές με τη Γαλλία, με την οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018, αγωνιζόμενος, μάλιστα, στον αγώνα των ομίλων με τη Δανία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!