Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε πως όλοι οι παίκτες θα αναγκαστούν να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας λόγω του βεβαρημένου προγράμματος και πως από αυτό δεν εξαιρείται κανένας.

Ξεκάθαρος αναφορικά με τη διαχείριση των παικτών εμφανίστηκε ο Κριστόφ Γκαλτιέ. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε πως όλοι οι παίκτες θα… περάσουν από τον πάγκο της ομάδας λόγω της ειδικής διαχείρισης που πρέπει να γίνει λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αυτό σημαίνει πως με την ιδέα του… πάγκου θα χρειαστεί να συμβιβαστούν οι Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Πιο συγκεκριμένα ο Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε:

«Μίλησα γι’ αυτό δύο φορές, μία με καθέναν από αυτούς και μία με όλη την ομάδα, για να τους εξηγήσω ότι έτσι θα γίνεται και ότι έπρεπε να έχουμε τη σωστή στάση και να το αποδεχτούμε.

Είναι υποχρέωση για όλους λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος. Παίζουμε πολύ, κάθε τρεις ημέρες, μετά κάθε τέσσερις ημέρες, μετά υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα μπορούν να παίξουν σε όλα τα παιχνίδια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!