Ραντεβού με τον κόσμο της στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» έδωσε η ΑΕΚ με αφορμή τα εγκαίνια του γηπέδου.

Όλο και πιο κοντά είναι η ημερομηνία όπου η ΑΕΚ θα επιστρέψει σπίτι της. Η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» είναι έτοιμη να υποδεχτεί την «Ένωση».

Με ανάρτησή της στα social media, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ υποκλίθηκε στον κόσμο της για τη συμπαράσταση και την άψογη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε:

«Ευχαριστούμε που για ακόμη μια φορά ήσασταν δίπλα μας! Και τώρα, επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια! Επιστροφή στο σπίτι μας»!

Επιστρέφει στο σπίτι της στις 30/9

Η ΑΕΚ μέσα από ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο YouTube έκανε γνωστό πως τα εγκαίνια της OPAP Arena, τα οποία ήταν προγραμματισμένα για τις 17 Σεπτεμβρίου και τελικά αναβλήθηκαν, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ και κάλεσε όλο τον κόσμο να βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Tο Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου) μετά τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena», θα διεξαχθεί και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, καθώς θα υποδεχτεί τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!