Super League: Ο Ολυμπιακός, αν και δυσκολεύτηκε, νίκησε μ 3-1 τον Ιωνικό, συνεχίζει αήττητος ο Παναθηναϊκός, «κόλλησαν» στο μηδέν Λαμία και Αστέρας Τρίπολης.

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», ανάμεσα στη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης, με το οποίο άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Καλύτερη η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα όμως απέτυχε να σκοράρει, με αυτή του Ηρακλή Μεταξά να παραμένει μεν αήττητη, αλλά και χωρίς νίκη.

Αν και δυσκολεύτηκε σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Ιωνικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο μέρος, με τους Ανδρέα Μπουχαλάκη (17’) και Πεπ Μπιέλ (45’), ωστόσο το γκολ του Χαβιέ Μεντόσα (49’) έδωσε θάρρος στους Νικαιώτες. Εν τέλει, με πέναλτι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (90’+5’) διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά πήρε τη νίκη που ήθελε ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Λεβαδειακό, επικρατώντας με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής κι έκανε το «3Χ3» στην εκκίνηση της σεζόν, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής στη Super League. Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς σημείωσε το μοναδικό γκολ των «πράσινων», ανοίγοντας… λογαριασμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έβαλε «δύσκολα» στους παίκτες του «τριφυλλιού» η ομάδα της Βοιωτίας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League:

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ολυμπιακός – Ιωνικός 3-1

Ατρόμητος Αθηνών – Παναιτωλικός (4/9, 18:30)

Βόλος – ΟΦΗ (4/9, 19:00)

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (4/9, 21:30)

Άρης – ΠΑΟΚ (4/9, 19:30)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!