Ο Μάριο Χεζόνια χαρακτήρισε άθλιες τις διαιτητικές αποφάσεις στο Eurobasket ενώ δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός τον προσέγγισε ώστε να επιστρέψει.

Οι συστάσεις για τον Μάριο Χεζόνια περισσεύουν. Ο Κροάτης φόργουορντ δίνει το παρών στο Eurobasket ενώ αντιμετώπισε και την Εθνική μας ομάδα. Όμως δεν φαίνεται να είναι και τόσο ευχαριστημένος από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάριο Χεζόνια δήλωσε:

«Η διαιτησία είναι άθλια. Θα ήθελα να ήμουν σε μια από τις συναντήσεις των διαιτητών το καλοκαίρι να δω τι έλεγαν. Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάω καν γι’ αυτό γιατί δεν θέλω να τιμωρηθώ. Αλλά δεν φοβάμαι. Ένας διαιτητής μού είπε στο ημίχρονο ‘δεν ήμουν σε καλή θέση’. Δεν ξέρω πώς γίνεται εγώ να προετοιμάζομαι για κάθε ματς για ώρες, να έρχομαι να παίξω έτοιμος να πεθάνω στο παρκέ και οι διαιτητές να είναι απροετοίμαστοι. Πρέπει κι εκείνοι να κάνουν σκάουτινγκ. Ο διαιτητής απολογήθηκε σε μένα στο τέλος, αλλά δεν θα έπρεπε να μπω σε μια τέτοια διαμάχη. Αυτές οι αποφάσεις τους μας προκαλούν εκνευρισμό και μας σπάνε τον ρυθμό. Θα ήθελα να ξέρω τι συζητάνε μεταξύ τους και ποια είναι τα κριτήριά τους, γιατί δεν είναι σαφή».

Ο Χεζόνια δεν έμεινε μόνο εκεί. Μιλώντας στο Basketnews.com, ο νυν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός αλλά και η Παρτιζάν τον προσέγγισαν το καλοκαίρι, όταν είχε όμως ήδη συμφωνήσει με την ισπανική ομάδα.

«Με προσέγγισαν, αλλά ήταν πολύ αργά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό. μιλάμε συνέχεια, άσχετα αν είμαι εκεί ή όχι (γέλια). Όταν επικοινώνησαν μαζί μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν ατυχές. 

Χρειάστηκε όντως λίγος χρόνος για να με ανακοινώσουν, αλλά ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Μην ακούτε αυτές τις φήμες στο Twitter. Έλαβα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσέγγιση. Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι, αλλά όλα είχαν κανονιστεί από πριν. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μου, όπου πάω. Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Στον Παναθηναϊκό δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ήταν τρεις γρήγοροι μήνες για μένα. Νομίζω ότι ταιριάζω στη Μαδρίτη και μου ταιριάζουν επίσης. Ήταν πολύ εύκολο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!