Η Λιθουανία δεν κατάφερε να νικήσει τη Γερμανία μετά από δύο παρατάσεις όμως στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αναβρασμός μετά τις διαιτητικές αποφάσεις.

Έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Λιθουανίας με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα με τη Γαλλία. Στη Λιθουανία θεωρούν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και γι’ αυτό το λόγο προχώρησαν σε ένσταση.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας, Κάζις Μακσβίτις. δήλωσε:

«Το επίπεδο των παικτών και του παιχνιδιού στο Ευρωμπάσκετ είναι κατά πολύ υψηλότερο από το επίπεδο των διαιτητών. Είμαστε συγκλονισμένοι. Καταθέσαμε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα».

Ασχολίαστες δεν άφησε ούτε ο Μάριους Γκριγκόνις τις αποφάσεις των διαιτητών. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θεωρεί πως οι τρεις ρέφερι αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στην ήττα της Λιθουανίας στη δεύτερη παράταση από τη Γερμανία, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του κατά της FIBA!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριους Γκριγκόνις στο «Basketnews»:

«Την τελευταία φορά ήταν ο Γκομπέρ. Τώρα, δεν εκτελέσαμε ελεύθερη βολή έπειτα από τεχνική ποινή που δέχθηκε ο αντίπαλος. Εάν οι συγκεκριμένοι διαιτητές συνεχίσουν να σφυρίζουν στο Ευρωμπάσκετ, τότε δεν ξέρω τι να πω για τη FIBA». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!