Ο Γιώργος Μασούρας απασχόλησε έντονα την Τραμπζονσπόρ αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να χάσει τόσο εύκολα έναν πολύτιμο γι' αυτόν ποδοσφαιριστή.

Η Τραμπζονσπόρ προσπάθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή να «κλείσει» στην ομάδα ο Γιώργος Μασούρας. Η πρόταση των πρωταθλητών Τουρκίας έφτασε τα 5,5 εκατ. ευρώ και μάλιστα πίεζαν για την οριστική απάντηση του Ολυμπιακού. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποδέχτηκαν την πρόταση. Κι αυτό γιατί υπολογίζουν στον Έλληνα διεθνή.

Κάρλος Κορμπεράν στην Cosmote TV: «Ο Μασούρας είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς»

Για το θέμα με τον Γιώργο Μασούρα και το μέλλον του, μετά και το ζεστό ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ, μίλησε ο Κάρλος Κορμπεράν στην Cosmote TV. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης που είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Προφανώς το έχει αποδείξει. Είναι παίκτης Εθνικής ομάδας και προφανώς είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είναι πάντα καλό να υπάρχουν φήμες σχετικά με τους παίκτες μας γιατί αυτό δείχνει πως οι παίκτες αυτοί έχουν κάνει καλή δουλειά και αυτό είναι που θέλουμε. Αυτό, όμως, που σίγουρα είναι ξεκάθαρο είναι πως βρισκόμαστε σε έναν σύλλογο ο οποίος είναι φιλόδοξος, νικητής και πάντα απαιτητικός».

Οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να χάσουν έναν από τους παίκτες-κολόνες και φυσικά έναν από τους παίκτες του ελληνικού κορμού. Δεν είναι εύκολο να βρεις άλλον Έλληνα σαν τον Μασούρα. Η πρόθεση της διοίκησης είναι να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να τον επιβραβεύσει. Ο Μασούρας είναι ο παίκτης που κάνει τα πάντα στο γήπεδο και έχει τη σωστή επαγγελματική συμπεριφορά. Προπονείται καλά και δίνει ό,τι έχει και δεν έχει στον αγωνιστικό χώρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!