H Γερμανία απέσυρε τη φανέλα του θρύλου Ντιρκ Νοβίτσκι και όλο το γήπεδο στην Κολωνία τον αποθέωσε σε μια σπουδαία στιγμή.

Η φανέλα του Ντιρκ Νοβίτσκι με το Νο14 κοσμεί πλέον τον «ουρανό» της «Lanxess Arena» της Κολωνίας. Η Εθνική Γερμανίας την απέσυρε πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης των «πάντσερ» με την Εθνική Γαλλίας, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Eurobasket 2022, στην Κολωνία.

Ο σπουδαίος Γερμανός είδε την φανέλα του (Νο.14) στην Εθνική Γερμανίας να αποσύρεται στο γήπεδο της Κολωνίας λίγο πριν το τζάμπολ στο ματς της εθνικής της πατρίδας του κόντρα στους Γάλλους. Φυσικά αποθεώθηκε και όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για ένα φοβερό standing ovation σε ένα κόσμημα του παγκοσμίου μπάσκετ που ήταν πάντα εκεί όταν τον καλούσε η Εθνική του.

Εμφανώς συγκινημένος ο αστέρας των Ντάλας Μάβερικς ανταπόδωσε το χειροκρότημα στον κόσμο που τον αποθέωσε!

Στο γήπεδο για χάρη του Ντιρκ βρίσκονται ο ιδιοκτήτης του Ντάλας, Μαρκ Κιούμπαν, ο προπονητής τους, Τζέισον Κιντ και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Μάικλ Φίνλεϊ, αφού δεν γινόταν να χάσουν την ξεχωριστή στιγμή του Νοβίτσκι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!