Ολυμπιακός: Δανεικός για ένα χρόνο ο Τζος Μπόουλερ

Ολυμπιακός: Ακόμα μία προσθήκη στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» - Δανεικός για ένα χρόνο στους Πειραιώτες ο Τζος Μπόουλερ.
Δεν έχει τελειωμό ο μεταγραφικός σχεδιασμός που πραγματοποιεί φέτος ο Ολυμπιακός. Λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του φετινού καλοκαιριού, οι Πειραιώτες προχώρησαν σε ακόμα έναν δανεισμό.
Ο Τζος Μπόουλερ αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, που τον απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Νότιγχαμ κι αγωνίζεται στις πτέρυγες της επίθεσης.
Ο 23χρονος Αγγλος, αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα και αναμένεται σήμερα (2/9) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του και στην συνέχεια να συμπεριληφθεί στον κατάλογο, που θα δηλωθεί από τους «ερυθρόλευκους» στην UEFA για τις αναμετρήσεις στον όμιλο του Europa League.
Πέρυσι, ο Μπόουλερ αγωνίσθηκε στην Μπλάκπουλ, με την οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023. Ο σύλλογος της Championship, ήθελε 4,6 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του ικανού επιθετικού, ο οποίος την σεζόν 2020-21 σε 45 συμμετοχές, πέτυχε οκτώ γκολ, ενώ την τρέχουσα σεζόν, σημείωσε δύο γκολ σε επτά αγώνες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.