Ο Τζόρνταν Χέντερσον αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ περιμένουν να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εναγωνίως περιμένουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεων του Τζόρνταν Χέντερσον στη Λίβερπουλ! Η ομάδα του Κλοπ έχει «χτυπηθεί» από τους τραυματισμούς κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του Γερμανού προπονητή.

Ο αρχηγός της ομάδας αποχώρησε με τραυματισμό από το περασμένο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, έχοντας ένα μυϊκό πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα ενδέχεται σύμφωνα με τους «Times» να αφήσει τον Χέντερσον εκτός αγωνιστικής δράσης έως και 20 ημέρες, χάνοντας τα πέντε επόμενα παιχνίδια της Λίβερπουλ.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε ο Χέντερσον θα χάσει τα ματς με Έβερτον (03/09), Γουλβς (10/09) και ίσως με Τσέλσι (18/09) στο πρωτάθλημα, αλλά και με Νάπολι (07/09) και Άγιαξ (13/09) στο Champions League.

O Tζόρνταν Χέντερσον έχει αγωνιστεί φέτος και στα 6 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει η Λίβερπουλ. Ο τραυματισμός του ενδέχεται να κάνει ακόμα πιο επιτακτική την άμεση ενεργοποίηση του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Αρτούρ Μέλο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!