Παίκτης της Λίβερπουλ, με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους, είναι και επίσημα ο Βραζιλιάνος μέσος Αρτούρ.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου Αρτούρ από τη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού.

Ο Αρτούρ δεν υπολογιζόταν από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί λεπτό με τη Γηραιά Κυρία, έχοντας μείνει στις 63 συμμετοχές (1 γκολ/1 ασίστ) σε μια διετία στα Μπιανκονέρι.

Έτσι, δέχθηκε το τηλεφώνημα από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης και αμέσως είπε το «ναι» για τη μεταγραφή.

Ο Βραζιλιάνος άσος ξεκίνησε από την Γκρέμιο (50 ματς) και στη συνέχεια υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα (72 συμμετοχές, 6 γκολ). Ήταν στο Άνφιλντ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 75ο λεπτό στον επικό ημιτελικό του Champions League, τον Μάιο του 2019 όταν η Λίβερπουλ έκανε τη φοβερή ανατροπή και απέκλεισε την Μπαρτσελόνα (4-0) του Βαλβέρδε, έφτασε στον τελικό και κατέκτησε το Champions League.

Έχει 22 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας και κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα το 2019 μαζί με τον Άλισον Μπέκερ και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!