Ο Χάαλαντ σκόραρε το δεύτερο χατ-τρικ του στην Πρέμιερ Λιγκ και ήδη έχει ξεκινήσει να γράφει ιστορία και να καταρρίπτει ρεκόρ.

Με το δεύτερο συνεχόμενο χατ-τρικ, που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική της Premier League, με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ την Τετάρτη, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, σημείωσε δύο νέα ρεκόρ στην Premier League.

Ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, έγινε ο πιο… γρήγορος παίκτης που σημείωσε δύο χατ-τρικ στην Premier League. Τα κατάφερε σε μόλις πέντε συμμετοχές. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Ντεμπά Μπα, ο οποίος χρειάσθηκε 21 αγώνες.

Ταυτόχρονα, ο Χάαλαντ έφθασε τα εννέα γκολ σε πέντε αγώνες, δηλαδή ένα περισσότερο απ΄όσα είχαν πετύχει στις ίδιες συμμετοχές, ο Σέρχιο Αγουέρο της Σίτι και ο Μίκι Κούϊν της Νιουκάστλ.

«Ηταν υπέροχο, δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πω», επεσήμανε ο νεαρός άσος και πρόσθεσε: «Η ιδέα, ήταν να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, απλά να παίξουμε, να παίξουμε, να παίξουμε και ξέραμε ότι θα είχαμε ευκαιρίες. Αυτό ακριβώς κάναμε και έτσι ήταν ωραίο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Χάαλαντ σημείωσε χατ-τρικ σε 19 λεπτά και στην νίκη με 4-2 επί της Κρίσταλ Πάλας. Στον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ, σκόραρε στο 12ο, στο 23ο και στο 38 λεπτό της αναμέτρησης.

«Προσπαθώ να ακούω τον Πεπ όσο το δυνατόν περισσότερο. Να συνδυάζομαι με τα παιδιά γιατί είναι απίστευτοι ποδοσφαιριστές και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να σκοράρω. Γι’ αυτό ήλθα εδώ. Μπορείτε να δείτε, ότι παίζουμε τόσο καλά, νιώθουμε καλά και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Αρα θα είναι ωραία», τόνισε ο Νορβηγός άσος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!