Ο Άγιαξ πραγματοποίησε μία εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ του με την απόκτηση του Λούκας Οκάμπος από τη Σεβίλλη.

Ο Άγιαξ ξεπέρασε τα προβλήματα και ανακοίνωσε μια σπουδαία μεταγραφή. Την απόκτηση του Λούκας Οκάμπος από τη Σεβίλλη.

Ο 28χρονος Αργεντινός μέσος θα παίξει για μια σεζόν δανεικός στο ολλανδικό πρωτάθλημα και ο «Αίαντας» έχει το δικαίωμα το επόμενο καλοκαίρι να τον κρατήσει στο ρόστερ του, αρκεί να πληρώσει περίπου 25 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα. Άγιαξ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AFC Ajax (@afcajax)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AFC Ajax (@afcajax)

Στη Σεβίλλη συνεχίζει ο Γιανουζάι

Ο Γιούλιεν Λοπετέγι θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Σεβίλλης. Γι’ αυτό και η ομάδα κινήθηκε για την απόκτηση του Αντνάν Γιανουζάι.

Ο 27χρονος Βέλγος διεθνής επιθετικός, σύμφωνα με την εφημερίδα «AS» ήταν πρώτος στη λίστα του Βάσκου τεχνικού, ο οποίος δεν άργησε να έρθει σε συμφωνία με τον Γιανουζάι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σοσιεδάδ.

Μάλιστα, υπήρξε προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, η οποία λίγες ώρες μετά επισημοποιήθηκε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sevilla FC (@sevillafc)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!