Ο Γουέσλεϊ Φοφανά ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Τσέλσι και ανακοινώθηκε από τους «μπλε» έχοντας υπογράψει συμβόλαιο επτά ετών.

Η Τσέλσι το… πάλεψε όσο δεν πάει και δικαιώθηκε! Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Γουέσλεϊ Φοφανά. Μαζί με τα μπόνους που έχουν συμπεριληφθεί στη συμφωνία των Τσέλσι και Λέστερ, ο Φοφανά γίνεται ο ακριβότερος αμυντικός παγκοσμίως με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει μέχρι και τα 87 εκατομμύρια ευρώ! O 21χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας επτά ετών.

«Πάμε να πάρουμε το Champions League»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, ο Γουέσλεϊ Φοφανά ξεκαθάρισε πως ήρθε στο Στάμφορντ Μπριτζ για να κατακτήσει όλους τους τίτλους και το… Champions League φυσικά.

«Οι δύο τελευταίες μέρες ήταν απίθανες για εμένα! Ήρθα εδώ και υπέγραψα με την Τσέλσι, κάνοντας ένα όνειρο πραγματικότητα. Ήρθα εδώ για να κατακτήσω τα πάντα. Θέλω όλους τους τίτλους με αυτόν τον σύλλογο. Champions League, Premier League, FA Cup και Carabao Cup! Τα θέλω όλα. Η Τσέλσι είναι μια ομάδα έτοιμη για τίτλους και για αυτό ήρθα εδώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!