Ο Μαντί Καμαρά ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη Ρόμα και... δηλώνει πιο χαρούμενος από ποτέ!

Η Ρόμα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό! Ο έμπειρος μέσος είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Ιταλούς και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τα βρήκε σε όλα και με την ελληνική ομάδα!

Οι «τζαλορόσι» ανακοίνωσαν τον δανεισμό του μέσου από τη Γουινέα, με τον άλλοτε χαφ του Ολυμπιακού να παίρνει το νούμερο «20». Μάλιστα, οι Ρωμαίοι αναφέρουν πως υπάρχει οψιόν απόκτησής του στο φινάλε της σεζόν, ανάμεσα στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Μαντί Καμαρά ως παίκτη της Ρόμα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, το να είμαι στη Ρόμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα είναι μια γεμάτη σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλ, αλλά είμαι εδώ για να συνεισφέρω και να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε διοργάνωση που παίζουμε. Θα είναι κάτι υπέροχο να ζήσεις την ατμόσφαιρα του Ολίμπικο και να δεις όλους τους οπαδούς. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!