Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει μία τρομερή μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη.

Ακόμη μία σημαντική μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρο του τον μεσοεπιθετικό της Κοπεγχάγης, Πεπ Μπιέλ, με τη συμφωνία να αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ (η αγορά του θα στοιχίσει περίπου 6 εκατ. ευρώ).

Ο 25χρονος Ισπανός, μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την μετακίνηση του στον Πειραιά. 

Πέρυσι ο Μπιέλ υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι στην πορεία της ομάδας του Ζέκα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δανίας, ενώ την εφετινή αγωνιστική περίοδο μετράει ήδη έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 9 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και στα προκριματικά του Champions League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!