Σε συζητήσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χούλιο Βελάσκεθ βρίσκεται ο Άρης.

Ο Άρης αφήνει οριστικά την περίπτωση του Ραούλ Κανέδα και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χούλιο Βελάσκεθ.

Ο 41χρονος προπονητής φαίνεται ότι αποτελεί την τελική επιλογή των «κίτρινων» και στη διάρκεια της ημέρας θα φανεί αν θα επιτευχθεί συμφωνία για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Η τελευταία δουλειά του Βελάσκεθ ήταν η Αλαβές την οποία ανέλαβε στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές της LaLiga.

Υπήρξε ο νεαρότερος τεχνικός που κάθισε σε πάγκο ομάδας στην 2η κατηγορία της Ισπανίας σε ηλικία μόλις 30 ετών και δυο μηνών. Αν και μόλις 41 ετών έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του αφού έχει δουλέψει ήδη σε αρκετές ομάδες τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Πορτογαλία.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Πόλι Εχίδο αλλά και της Βαγιαδολίδ φτάνοντας στο σημείο να αναλάβει τη δεύτερη ομάδα της τελευταίας το 2010. Ακολούθησαν τα χρόνια του στη Βιγαρεάλ όπου ουσιαστικά πέρασε από τον πάγκο όλων των τμημάτων πλην της επαγγελματικής. Η δική του καριέρα ουσιαστικά άρχισε το 2013 από τη Μούρθια όπου ήταν στον πάγκο σε 42 παιχνίδια (στη LaLiga 2). Ακολούθησε μισή σεζόν με την ομάδα της Μπέτις στη LaLiga 2. Ακολούθησε η μετακόμισή του στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπελενένσες στον πάγκο της ομάδας ήταν σε 28 παιχνίδια με απολογισμό εννιά νικών, δέκα ισοπαλιών και εννιά ηττών.

Ο Βελάσκεθ έκανε πολύ καλή δουλειά στην Αλκορκόν τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 όπου συνολικά ήταν στην τεχνική ηγεσία σε 75 αγώνες με 23 νίκες, 24 ισοπαλίες και 28 ήττες, για να έρθει το σπουδαιότερο βήμα στην καριέρα του με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ουντινέζε το 2018. Ωστόσο, στον πάγκο της ιταλικής ομάδας δεν κάθισε για περισσότερους από 12 αγώνες. Ακολούθησαν οι Βιτόρια Σετούμπαλ και Μαρίτιμο στην Πορτογαλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!