Ο Τζον Γουόλ αποκάλυψε πως οι τραυματισμοί και ο θάνατος της μητέρας και της γιαγιάς του, του δημιούργησαν σκέψεις αυτοκτονίας.

Ο Τζον Γουόλ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο των ΗΠΑ και αποκάλυψε πως πριν από μερικά χρόνια είχε αυτοκτονικές σκέψεις, απόρροια των σοβαρών τραυματισμών του (ρήξη αχίλλειου τένοντα το 2019) και των θανάτων της μητέρας του (2019) και της γιαγιάς του (2020).

«Ήμουν σε ένα σκοτεινό μέρος, το πιο σκοτεινό που έχω βρεθεί» δήλωσε αρχικά ο Γουόλ, για να σοκάρει στην συνέχεια με την αποκάλυψή του:

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Έχοντας υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα, με την μητέρα μου άρρωστη και τελικά να πεθαίνει, μετά την γιαγιά μου να πεθαίνει έναν χρόνο αργότερα. Όλα αυτά εν μέσω κορωνοϊού.

»Πήγαινα στην χημειοθεραπεία (σ.σ της μητέρας του) και καθόμουν εκεί. Είδα την μητέρα μου να αφήνει την τελευταία της πνοή. Φορούσα τα ίδια ρούχα τρεις μέρες σειρά και απλώς καθόμουν στον καναπέ και πενθούσα».

Κλείνοντας πάντως, ο Γουόλ φάνηκε ότι πλέον έχει βρει ξανά όρεξη για ζωή:

«Βρήκα θεραπευτή. Όλοι λένε ότι δεν χρειάζονται βοήθεια και ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Πρέπει όμως να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να βρεις το καλύτερο για σένα. Και αυτό έκανα. Αφού ξεπέρασα αυτό, τότε μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα. Δεν νομίζω ότι πολλοί μπορούν να αντέξουν αυτά που πέρασα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!