«Όταν αγωνίζεται η Εθνική, αγωνίζεται μία ολόκληρη χώρα». Αυτό είναι το μήνυμα της Εθνικής μας ομάδας ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Τον ενθουσιασμό του για την ανεπανάληπτη υποστήριξη που βιώνει η Εθνική από τον κόσμο εξέφρασε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη χορηγική συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το ΟΑΚΑ που γέμισε τόσες φορές δείχνει την αγάπη, αλλά και την ευθύνη που έχει αυτή η ομάδα. Η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ είναι άψογη και αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική.

Έχουμε τους καλύτερους Έλληνες παίκτες και το καλύτερο σταφ που θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωμπάσκετ. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε στο Ευρωμπάσκετ, αλλά αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να ενώσει όλους τους Έλληνες και να τους δώσει ελπίδα».

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, κ. Δημήτρης Ιτούδης, επεσήμανε:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΟΠΑΠ. Αναμφίβολα η υποστήριξή του στον ελληνικό αθλητισμό είναι ουσιαστική. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, κ. Κώστας Παπανικολάου, τόνισε:

«Ο ΟΠΑΠ είναι για εμάς ένας τρομερός συμπαίκτης της ομάδας και της προσπάθειάς μας. Υπόσχεσή μας είναι ότι θα πάμε στο Ευρωμπάσκετ για να παλέψουμε».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Γιαν Κάρας, τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ΟΠΑΠ συνδέεται με το ελληνικό μπάσκετ, ως Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ και των Εθνικών Ομάδων. Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ έχει δώσει το παρών σε πολλές ιστορικές στιγμές για το άθλημα και ελπίζουμε ότι θα γραφτεί ιστορία ξανά. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα δώσουν ό,τι έχουν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα. Η σκέψη και η θετική ενέργειά μας είναι μαζί τους!»

Ο Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, ανέφερε:

«Σήμερα παρουσιάζουμε για πρώτη φορά τη νέα μας διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό σύνθημα «Όταν αγωνίζεται η Εθνική, αγωνίζεται μία ολόκληρη χώρα». Γι’ αυτό έχει δίπλα της τον ΟΠΑΠ, τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού. Στόχος της καμπάνιας είναι να ενισχύσει την υπερηφάνεια που νιώθουμε όλοι οι Έλληνες για την Εθνική Ομάδα, επισφραγίζοντας, παράλληλα, την επιτυχημένη συνεργασία του ΟΠΑΠ με την ΕΟΚ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!