Στον Ραούλ Κανέδα κατέληξε ο Θόδωρος Καρυπίδης ώστε να είναι ο ο αντικαταστάτης του Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο Άρης φαίνεται ότι επέλεξε τον Ραούλ Κανέδα για τη θέση του προπονητή της ομάδας μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Χέρμαν Μπούργος.

Ο 53χρονος Ισπανός τεχνικός ήταν χωρίς ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Κορ Φακάν (ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιρατών). Από την ομάδα αποχώρησε για λόγους υγείας, λόγω κορονοϊού.

Στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους της Ουμ Σαλάλ, της Αλ Νασρ και της Αλ Ιτιχάντ ως πρώτος προπονητής. Πριν ξεκινήσει την καριέρα του ως πρώτος προπονητής, ήταν άμεσος συνεργάτης του Χουάνμα Λίγιο, πρώην βοηθού του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Κανέδα το 2017 δούλεψε ως εξωτερικός συνεργάτης του Γκουαρδιόλα ως σκάουτ.

Σημειώνεται ότι ο Κανέδα είχε στο παρελθόν συνεργάτη του τον Κάρλος Κορμπεράν, όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν βοηθός του νέου κόουτς του Άρη στην Αλ Νασρ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ Άρης έφθασε σε συμφωνία μαζί του και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ανακοινωθεί κι επίσημα ως νέος προπονητής της ομάδας και να διαδεχθεί τον Μπούργος στον πάγκο της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!