Η μέρα που όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν θα είναι τελικά η 30η Σεπτεμβρίου, καθώς η «Ένωση» γνωστοποίησε πως εκείνη τη μέρα θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της.

Η ΑΕΚ μέσα από ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο YouTube έκανε γνωστό πως τα εγκαίνια της OPAP Arena, τα οποία ήταν προγραμματισμένα για τις 17 Σεπτεμβρίου και τελικά αναβλήθηκαν, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ και κάλεσε όλο τον κόσμο να βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Tο Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου) μετά τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena», θα διεξαχθεί και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, καθώς θα υποδεχτεί τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα στο βίντεο της ΑΕΚ αναφέρει:

«Στις 30 Σεπτεμβρίου η καρδιά μπαίνει στη θέση της. Τα τείχη υψώθηκαν. Το παρελθόν μας, ο φάρος μας. Το σπίτι μας, πολλά περισσότερα από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αυτό το βράδυ θα είναι όλοι μαζί μας. Στη μεγάλη γιορτή για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ κόβουμε την κορδέλα της νίκης. Όλοι στο ΝΑΟ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!