Ο Σταύρος Ελληνιάδης είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Μυκόνου και αναφέρθηκε στους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας, τη στελέχωση του ρόστερ ενώ δήλωσε πως poject σαν αυτό της Μυκόνου είναι κάτι που χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ.

Ο ΑΟ Μυκόνου με σταθερά βήματα έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στην μπασκετική κοινότητα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως και οι βλέψεις του συλλόγου είναι μεγάλες. Όμως όλα αυτά να γίνουν χωρίς βιασύνες. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Γιάννης Θεοχάρης, είχε δηλώσει στο WEB Radio της ΕΟΚ πως «θα θέλαμε πολύ o ΑΟ Μυκόνου να γίνει η Μονακό του ελληνικού μπάσκετ».

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Θεοχάρης είχε αναφέρει:

«Η Μύκονος είναι η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού. Χρόνια τώρα ηγείται με τα υψηλού επιπέδου εστιατόρια, καταλύματα, είναι ένας προορισμός παγκόσμιος. Μάλλον ήρθε η ώρα να γίνουμε γνωστοί και για τις αθλητικές μας επιδόσεις…

Η διοίκηση αποτελείται από μια ωραία παρέα 7-10 ανθρώπων. Το συμβούλιο εξ αρχής έβαλε υψηλούς στόχους. Σαν Μυκονιάτες και σαν πρωταθλητές στον τουρισμό δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε υψηλούς στόχους. Οι στόχοι είναι υψηλοί, αλλά δε βιαζόμαστε. Θέλουμε αυτό που θα «χτίσουμε» να είναι υγιές, να έχει γερές βάσεις…

Όλες οι αποφάσεις είναι μια συλλογική δουλειά. Περπατάμε σταθερά, «χτίζουμε» σε στέρεες βάσεις για να έρθει το αποτέλεσμα και να είναι μακροχρόνιο».

Η ομάδα της Μυκόνου προχωρά το σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς που θα την βρει στη Β’ Εθνική κατηγορία. Όπως είπαμε τα όνειρα του συλλόγου είναι μεγάλα. Γι’ αυτό το λόγο στελεχώνει την ομάδα με έμπειρους ανθρώπους που θα τρέχουν το project. Σκοπός είναι η ομάδα να προχωρά και να μεγαλώνει.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, ο ΑΟ Μυκόνου ανακοίνωσε πως Γενικός Αρχηγός της ομάδας ανέλαβε ο Σταύρος Ελληνιάδης. Σε μία χρονιά αρκετά απαιτητική, ο σύλλογος όπως είπαμε στελεχώνεται με έμπειρους ανθρώπους σε όλα τα πόστα.

Παρακάτω ακολουθεί και η ανακοίνωση της ομάδας της Μυκόνου:

Σταύρος Ελληνιάδης: «Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται project σαν της Μυκόνου»

Ο Σταύρος Ελληνιάδης μίλησε στο ΕΟΚ WebRadio και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις με αφορμή το νέο του αυτό ξεκίνημα:

Για το μακροπρόθεσμο στόχο της ομάδας:

«Υπάρχει ένα συμβούλιο 8 ατόμων που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες στη Μύκονο, ώστε να προσελκύσουν κάποια παιδιά που έχουν και φιλοδοξίες και κίνητρο να πάνε ψηλότερα και μαζί τους να πάει και η ομάδα. Αυτό είναι το σκεπτικό, η ομάδα να οργανωθεί και σιγά σιγά να κοιτάξει να πάει προς τα πάνω. Ο στόχος είναι να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, την οποία τη χρειάζεται και το ελληνικό μπάσκετ, η Μύκονος είναι κάτι πολύ θετικό για το ελληνικό μπάσκετ».

Για το αν θ’ αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες:

«Επειδή θέλουμε να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα και ο στόχος είναι η άνοδος, μπορεί να γίνουν ακόμα κάποιες προσθήκες στο ρόστερ, με σκοπό η ομάδα να είναι όσο καλύτερη γίνεται αγωνιστικά και περισσότερο ανταγωνιστική. Υπάρχει ένα «παραθυράκι» ότι αν χρειάζεται κάτι θα το κρίνει ο προπονητής, οπότε περιμένουμε».

Για το αν σκέφτονται να πάνε σε απόκτηση ξένου παίκτη:

«Υπάρχει και αυτή η σκέψη, απλώς ο κόουτς θέλει να δει την ομάδα πώς αντιδράει, πώς είναι αυτήν τη στιγμή. Είχαμε κι έναν τραυματισμό του Σπυρόπουλου, που ευτυχώς δεν ήταν πολύ σοβαρός, αλλά το παιδί θα μείνει για κάποιο διάστημα εκτός, οπότε αυτό μπορεί να επιταχύνει τις διαδικασίες να πάρουμε κάποιον παίκτη, ίσως και κοινοτικό. Αυτό είναι απόφαση του κόουτς κατά κύριο λόγο και είμαστε σε συνεννόηση μαζί του ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!