Ο Ντανίλο Γκαλινάρι χτύπησε στο ματς της Ιταλίας με τη Γεωργία και αυτό θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ με την Ιταλία!

Η Ιταλία νίκησε με 91-84 την Γεωργία, για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αλλά το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Και αυτό, γιατί ο Ντανίλο Γκαλινάρι αποχώρησε τραυματίας, όταν σε μία φάση στις αρχές της τέταρτης περιόδου, ένιωσε το γόνατό του να «φεύγει». Ο φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς προσγειώθηκε άτσαλα χωρίς να δεχθεί επαφή, όμως διαφάνηκε αμέσως από τον τρόπο που έπιασε το αριστερό γόνατό του ότι πονούσε.

Η συμμετοχή του πολύπειρου παίκτη στο Ευρωμπάσκετ «κρεμόταν από μία κλωστή»!

Oι πρώτες εξετάσεις του παίκτη των Σέλτικς ήταν θετικές, μιας και έδειξαν ότι δεν έχει τραυματιστεί ο χιαστός του. Όμως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου. Έτσι, ο νέος παίκτης των Σέλτικς θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και πλέον ο Τζανμάρκο Ποτσέκο καλείται να αναπληρώσει το κενό του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!