Λήξη συναγερμού στο στρατόπεδο της Σερβίας, αφού όπως όλα δείχνουν ο Βασίλιε Μίσιτς θα προλάβει το Eurobasket.

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε στο «στρατόπεδο» της Σερβίας, μετά τον τραυματισμό του Βασίλιε Μίσιτς στην αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Ο γκαρντ της Εφές αποχώρησε με διάστρεμμα στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, αλλά όπως φαίνεται ο τραυματισμός του δεν ήταν πολύ σοβαρός. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Mozzartsport», το όνομα του Μίσιτς συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των «πλάβι», ενόψει της αναμέτρησης με την Τουρκία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπερ σημαίνει ότι γλίτωσε τα… χειρότερα.

Από ‘κει και πέρα, παραμένει άγνωστο εάν ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι απέναντι στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν. Ωστόσο, η συμμετοχή του στην 14μελή αποστολή επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για κάποιον ανησυχητικό τραυματισμό και φυσικά δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το προσεχές Eurobasket.

Σχετικά με την κατάκτηση των Μπιέλιτσα και Νέντοβιτς ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δήλωσε:

«Όταν επιστρέψουμε από την Τουρκία, τότε θα είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα. Αυτή την στιγμή είναι σε πρόγραμμα αποθεραπείας, η οποίας πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμέναμε. Θέλουν πολύ να παίξουν, χωρίς να αναλογίζονται το κόστος. Αλλά, όταν επιστρέψουμε από την Τουρκία θα τα δούμε όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!