Ο Μαντί Καμαρά, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρόμα.

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να υπογράψει στη Ρόμα είναι ο Μαντί Καμαρά. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, ο έμπειρος μέσος είναι πολύ κοντά στη Ρόμα, καθώς φέρεται να τα έχει βρει ήδη σε όλα με τους «τζιαλορόσι».

Ο δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ του μέσου του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με την Ρόμα για συμβόλαιο 1+4 ετών. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα δώσει στον Ολυμπιακό 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον δανεισμό του μέχρι το 2023. Οι δύο πλευρές ωστόσο αναμένεται να τοποθετήσουν στη συμφωνία και μια οψιόν αγοράς. H «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα ήθελε ως οψιόν 13 εκατ. ευρώ, αλλά οι Ιταλοί δίνουν 7-8 εκατ. ευρώ μόνο με «κλεισμένη» μεταγραφή του παίκτη.

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί την επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο για τη θέση του τραυματία Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!