Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα».

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, παρά το «πρέσινγκ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ενδιαφέρον της Τσέλσι και της Μπάγερν Μονάχου, φαίνεται πως πήρε την οριστική απόφαση να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, ο Ολλανδός μέσος απέρριψε οριστικά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του. Έτσι θα διατηρηθεί στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα. Η πλευρά του παίκτη έχει καταλήξει πως η καλύτερη επιλογή είναι να παραμείνει στην ομάδα του Τσάβι και τις επόμενες ημέρες θα καθίσει στο τραπέζι με τη διοίκηση του κλαμπ για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο

O Φρένκι Ντε Γιονγκ αγωνίζεται με τους Μπλαουγκράνα από το 2019 και έχει συμβόλαιο με τη Μπάρτσα μέχρι το 2025.

Τέλος καλό όλα καλά με Κουντέ

Λύνει ένα-ένα τα προβλήματα η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δήλωσαν τον Ζιλ Κουντέ στο ρόστερ της La Liga και έτσι ο Γάλλος αμυντικός υπολογίζεται κανονικά στο εξής, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Βαγιαδολίδ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το «Athletic» τα διαδικαστικά ζητήματα ολοκληρώθηκαν. Κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της εγγραφής του 23χρονου αμυντικού έπαιξε η παραχώρηση του Σαμουέλ Ουμτιτί στη Λέτσε και οι περικοπές σε μισθού ποδοσφαιριστών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!