Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Άντονι, επιβεβαίωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από τον Άγιαξ.

Ο Άγιαξ είπε στη Γιουνάιτεντ ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ (περίπου 85 εκατομμύρια λίρες) για να αποκτήσει τον 22χρονο εξτρέμ, Άντονι, απορρίπτοντας την πρόταση ύψους 90 εκατομμυρίων που κατέθεσαν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Ο σύλλογος της Premier League… ορέγεται τον 22χρονο, ο οποίος έπαιζε υπό τις οδηγίες του προπονητή της Γιουνάιτεντ Έρικ τεν Χαγκ στον Άγιαξ.

Ο Άντονι σημείωσε 12 γκολ και 10… ασίστ σε 33 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για τον Άγιαξ την περασμένη σεζόν, ενώ πανηγύρισε τον τρίτο διαδοχικό τίτλο της Eredivisie και έφτασε με την ολλανδική ομάδα στις «16» του Champions League.

Ο Άντονι μάλιστα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

«Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, οι agents μου ήρθαν στο Άμστερνταμ για να ενημερώσουν τον Άγιαξ για την επιθυμία μου να φύγω από τον σύλλογο για να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις και ότι κάποιοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι θα επικοινωνούσαν και μαζί τους φτάνοντας σίγουρα μια μεγάλη προσφορά. Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, διέκοψα τις διακοπές μου και ήρθα προσωπικά να ενημερώσω τους διοικούντες του Άγιαξ, συμπεριλαμβανομένου του νέου προπονητή, για την επιθυμία μου να φύγω και ότι θα πρέπει να εξετάσουν αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν τους ζητάω να με αφήσουν ελεύθερο. Ζητώ από τον Άγιαξ να με πουλήσει [για] την υψηλότερη προσφορά που έλαβε για έναν παίκτη που παίζει στην Eredivisie στην ιστορία. Έχω επιμείνει σε αυτό από τον Φεβρουάριο, ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να επιδιορθώσει την ομάδα με ηρεμία και σωστό timing. Ήμουν πολύ χαρούμενος στο Άμστερνταμ, κέρδισα τίτλους, έκανα φίλους και έχτισα μέρος της καριέρας μου, αλλά τώρα είμαι γεμάτος κίνητρα και έτοιμος να ακολουθήσω την ιστορία και τα όνειρά μου. Οι άνθρωποι πρέπει να με ακούσουν και να καταλάβουν ότι το κίνητρό μου με ωθεί προς την ευτυχία. Πρέπει να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Ο Άγιαξ θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!