Παναθηναϊκός: Έκλεισε στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ο Αλεξανδρόπουλος με 4,5 εκατ. ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (25/8) την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Οι «πράσινους» έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα για την παραχώρηση του 21χρονου διεθνούς κεντρικού μέσου.

Οι δύο πλευρές, έπειτα από… μαραθώνιες διαπραγματεύσεις έδωσαν τα χέρια σε ένα σύνθετο deal λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Το deal περιλαμβάνει ένα ποσό που θα φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει ένα υψηλότατο ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Το τελευταίο κομμάτι ήταν και το πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό διότι είχε απορρίψει την αρχική προσφορά της πορτογαλικής ομάδας που αφορούσε ποσοστό μεταπώλησης μόλις 10%. Επέμενε να παραμείνει σε υψηλότερο νούμερο η όλη διαδικασία για να συναινέσει στην παραχώρηση του νεαρού μέσου και προτίμησε να καρπωθεί τώρα λιγότερα χρήματα από 500.000 ευρώ έως 1 εκατ. ευρώ όσον αφορά τα μπόνους συμμετοχών του, προκειμένου να κρατήσει ένα πιο υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, που θα μπορούσε να του δώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό μελλοντικά.

Ο Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να ταξιδέψει έως το Σάββατο (27/8) στη Λισσαβόνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «λιοντάρια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!