Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Χουάνγκ Ουί-Τζο, που ανακοινώθηκε ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Χουάνγκ Ουί-Τζο. Ο Νοτιοκορεάτης θα αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού. Ο Χουάνγκ άνηκε στην Μπορντό ενώ είναι 47 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας αποκτηθεί από τον γαλλικό σύλλογο το 2019. Την περσινή σεζόν στη Ligue 1 είχε 11 γκολ και συνολικά στους Γιρονδίνους 29 σε όλη τη θητεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχετικά με την απόκτηση του Χουάνγκ Ουί-Τζο:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ουί Τζο Χουάνγκ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 29χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1992 και είναι 45 φορές διεθνής με την ομάδα της Νότιας Κορέας, με απολογισμό 15 γκολ.

Το 2013 αγωνίστηκε στη Σόνγκναμ της Νότιας Κορέας, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και σε σύνολο 163 αγώνων σημείωσε 43 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ.

Τον Ιούνιο του 2017 πήρε μεταγραφή στην Γκάπα Οσάκα της Ιαπωνίας και σε δύο χρόνια αγωνίστηκε 71 φορές, με 31 γκολ και επτά ασίστ. Στην Ευρώπη έπαιξε για πρώτη φορά με την Μπορντό, όπου πήρε μεταγραφή τον Ιούλιο του 2019 και σε 98 ματς έβαλε 29 γκολ και είχε επτά ασίστ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!