Ο μεγάλος απών του Ευρωμπάσκετ 2022, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ανέφερε πως οι Σλοβένοι είναι το νούμερο ένα αλλά έχει πίστη στην ομάδα της Σερβίας.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα απουσιάσει από το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ λόγω επέμβασης που υποβλήθηκε στο γόνατο. Ο Σέρβος γκαρντ βρέθηκε στη «Stark Arena» όπου παρακολούθησε τη νίκη της χώρας του επί της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

Ο Μπογκντάνοβιτς προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ αλλά και τη δική του απουσία από τη διοργάνωση:

Για τη Σερβία:

«Έχω πίστη στην ομάδα μας και στους παίκτες. Ακόμα και όταν παίξαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχει ενέργεια και χημεία και κάτι νέο ετοιμάζεται. Παίζουμε μπάσκετ που το κοινό απολαμβάνει και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Όλα ξεκινούν από τον Γιόκιτς. Είμαστε από τα φαβορί για μετάλλιο και αξίζουμε το χρυσό. Δεν τα καταφέραμε στο περασμένο Μουντομπάσκετ και τώρα πρέπει να χαρούμε αυτό που τα παιδιά ετοιμάζουν».

Για τον τραυματισμό του Βασίλιε Μίτσιτς:

«Αυτός είναι ο αθλητισμός και πρέπει να είσαι έτοιμος. Ο Γιάραμαζ πήρε την ευκαιρία. Έχουμε καλή ομάδα. Πάντα ήμασταν ομάδα αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Μπορεί η δουλειά μερικών παικτών πάνω στον Γιάννη να μην φάνηκε αλλά έκαναν πολλά».

Για την απουσία του και το πως ένιωσε:

«Όταν μπήκα… είχα να έρθω εδώ και δύο χρόνια. Το ΝΒΑ είναι κάτι ευχάριστο αλλά δεν έχει τόση πίεση. Αλλά μέσα εδώ σε αυτό το γήπεδο νιώθεις την ανάγκη να κερδίσεις. Και αυτό είναι τρομερό συναίσθημα».

Για τα φαβορί στο Ευρωπαϊκό:

«Δεν είδα πολλά ματς προετοιμασίας. Είναι όπως κάθε χρόνο. Οι Σλοβένοι είναι το νούμερο ένα κατά τη γνώμη μου. Η Γαλλία και η Λιθουανία θα είναι πάντα δύσκολες ομάδες και έχουν δυνατή ομάδα. Η διοργάνωση είναι πολύ δύσκολη δεν υπάρχουν κακές ομάδες. Είναι δύσκολο να πάρεις μετάλλιο. Θα δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!