Ένας μυϊκός τραυματισμός αναγκάζει τον Σέρχιο Γιουλ να αποχωρήσει από την προετοιμασία της Ισπανίας και να χάσει οριστικά το Ευρωμπάσκετ!

Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ ενημέρωσε πως ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα συνεχίσει στην εθνική και θα χάσει το επικείμενο Ευρωμπάσκετ.

O 34χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα της «Φούρια Ρόχα» με την Ισλανδία, στο οποίο οι Ισπανοί έκαναν επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 87-57. Ο Γιουλ υποβλήθηκε σε εξετάσεις σήμερα το πρωί (25/8). Αν και τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, ο μυικός τραυματισμός τον εμποδίζει να ενισχύσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2019 στο Ευρωμπάσκετ. Η αποστολή των Ιβήρων αναχωρεί για την Τιφλίδα της Γεωργίας, όπου θα δώσει τους αγώνες της πρώτης φάσης, στις 30 Αυγούστου.

«Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει τον Σέρχιο Γιουλ για την αφοσίωση και την επαγγελματικότητα που έχει επιδείξει και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και καλή αρχή με τον σύλλογό του τη νέα σεζόν» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ισπανικής Ομοσπονδίας.

Σκαριόλο: «Μεγάλο κρίμα που ο Γιουλ δεν θ’ απολαύσει το Ευρωμπάσκετ»

Ο Ιταλός προπονητής της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας έγραψε στο Twitter για τον 34χρονο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Μεγάλο κρίμα που ο Γιουλ δεν θα μπορέσει ν’ απολαύσει το Ευρωμπάσκετ. Οι ηγετικές ικανότητές του αποτελούν παράδειγμα και η βοήθειά του προς τους νέους είναι… αξεπέραστη. Έχουμε σχεδόν μια ολόκληρη ομάδα εκτός, αλλά συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε. Η οικογένεια ποτέ δεν τα παρατάει και σίγουρα δεν θα τα παρατήσει και τώρα!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!