Ο Τόρνικε Σενγκέλια δεν θα είναι στη διάθεση του Ηλία Ζούρου και της Εθνικής Γεωργίας αφού τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ολλανδία.

Δίχως το μεγάλο αστέρι της, τον Τορνικέ Σενγκέλια, θα παραταχθεί η Γεωργία του Ηλία Ζούρου στο προσεχές Eurobasket. 

Ο αρχηγός της ομάδας υπέστη εξάρθρωση στον δεξί ώμο στο τρίτο δεκάλεπτο της χθεσινής νίκης με 77-66 επί της Ολλανδίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Γεωργίας κάνουν λόγο για απουσία 2-3 μηνών, όπερ σημαίνει ότι ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος αποχώρησε δακρυσμένος, τίθεται νοκ άουτ. Και έτσι όχι μόνο δεν θα προλάβει τη φετινή διοργάνωση, αλλά υπάρχουν φόβοι και για επιστροφή προς… τα Χριστούγεννα. Κάτι που απεύχονται φυσικά όλοι, τόσο συμπαίκτες του ή και μη.

Να θυμίσουμε πως η Γεωργία είναι «οικοδέσποινα» του Α’ ομίλου του Eurobasket, ο οποίος απαρτίζεται από Ισπανία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο και Βουλγαρία. Ένας όμιλος με σαφή φαβορί αλλά και αουτσάιντερ που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σενγκέλια εκτός Ευρωμπάσκετ. Το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Γεωργίας. Θα απουσιάσει από τη φετινή διοργάνωση.