Στην απόκτηση του Πάτρικ Μπέβερλι προχωρούν οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Στο Λος Άντζελες θα επιστρέψει ο Πάτρικ Μπέβερλι, αυτήν την φορά για λογαριασμό των Λέικερς. Ο 34χρονος πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού προσφέρει στους λιμνανθρώπους την καλή περιφερειακή άμυνα και την ένταση που βγάζει στο παιχνίδι.

Ο Μπέβερλι είχε καταλήξει στους Γιούτα Τζαζ στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Ρούντι Γκομπέρ, αλλά ουσιαστικά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα τους. Την αντίθετη διαδρομή ακολούθησαν οι Τάλεν Χόρτον-Τάκερ και Στάνλεϊ Τζόνσον, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε καμία επιλογή από το Draft.

O Μπέβερλι την περσινή σεζόν στους Τίμπεργουλβς σε 58 εμφανίσεις κατέγραψε κατά μέσο όρο 9.2 πόντους, 4.6 ασίστ, 4.1 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα.

Θα καταφέρει να συνυπάρξει με τον Γουέστμπρουκ;

Το νέο απόκτημα των Λέικερς έχει μία μακρά ιστορία κόντρας με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος παραμένει στο ρόστερ, δίχως κανείς να είναι σίγουρος αν η νέα σεζόν θα τον βρει εκεί.

Σε μία περσινή αναμέτρηση των Λέικερς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο Μπέβερλι είχε κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση με το κλείσιμο της μύτης του, κοιτώντας επιδεικτικά τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!