Η Νιούκαστλ έβαλε μπρος στις... μηχανές και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Ισάκ από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στην Premier League ετοιμάζεται να μετακομίσει ο Αλεξάντερ Ισακ, καθώς η Νιούκαστλ έφτασε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων στο διεθνή Τύπο, οι «ανθρακωρύχοι» θα καταβάλουν 70 εκατ. ευρώ στον ισπανικό σύλλογο. Σε αυτά θα προστεθούν άλλα πέντε ως μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων. Με αυτό τον τρόπο καθιστούν τον Σουηδό επιθετικό ως την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τους. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να συμφωνήσει ο 23χρονος φορ στους όρους του συμβολαίου, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη Νιούκαστλ.

Ο Ισακ αγωνίζεται στη Σοσιεδάδ από το 2019, μετρώντας 44 γκολ σε 132 εμφανίσεις με την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa del Rey της περιόδου 2019-20 (αν και ο τελικός με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έγινε με ένα χρόνο καθυστέρηση, το 2021, λόγω της πανδημίας).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!