Ο Άρης συνεχίζει τις προσθήκες και φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Κόστα από την Πόρτο.

Έπειτα από τον Νικολά Ενκουλού, ο Άρης είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μίας μεταγραφής. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε συζητήσεις με την Πόρτο για το δανεισμό του Μπρούνο Κόστα. Ένα όνομα «βαρύ». Ακόμα ένα, για την ακρίβεια, για τον Άρη.

Πρόκειται για 25χρονο μέσο, διεθνή με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως 6άρι και 8άρι. Ο Μπρούνο Κόστα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο κι έπειτα από ένα πέρασμα από Πορτιμονένσε και Πάκος Φερέιρα, επέστρεψε τον Ιούλιο του 2021 στους «δράκους» έναντι του ποσού των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ήταν, μάλιστα, βασικός στο επιβλητικό 3-0 της Πόρτο επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας το Σάββατο. Συνολικά έχει 17 εμφανίσεις με την Πορτιμονένσε, 33 με την Πάκος Φερέιρα (4 γκολ, 4 ασίστ) και 36 με την Πόρτο (2 ασίστ).  

Εν τω μεταξύ, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος. Όσοι αγωνίστηκαν στο 3-0 επί του Λεβαδειακού έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε δίχως τους διεθνείς Χρήστο Χατζηιωάννου, Κώστα Τανούλης και Γιώργο Καρακασίδης, οι οποίοι ενσωματώθηκαν με την εθνική Νέων (U19) για το προπονητικό camp, που πραγματοποιείται στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας (21-25/08).  

Το επόμενο ραντεβού των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Τετάρτης (24/8) στο «Δασυγένειο», οπότε και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (28/08, 19:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!