Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επισήμως τη συμφωνία με τον Νικολά Ν’Κουλού ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Την απόκτηση του Νικολά Ενκουλού για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Άρης. Ο 32χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών με την υπογραφή του συμβολαίου και την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης σχετικά με την απόκτηση του Νικολά Ν’Κουλού:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Nicolas Alexis Julio Nkoulou, όπως είναι το πλήρες όνομά του, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 32χρονος αμυντικός από το Καμερούν, αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε στην ομάδα μας.

Ο Nicolas Nkoulou γεννήθηκε στις 27/03/1990 στην Γιαουντέ του Καμερούν. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Kadji Sports.

Η Monaco ήταν αυτή που τον έφερε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2007 αρχικά στην δεύτερη ομάδα και μετέπειτα στην πρώτη.

Μετά από 86 εμφανίσεις με τη φανέλα της Monaco, η Marseille έδωσε 3.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει τον Ιούλιο του 2011.

Στη Μασσαλία είχε μια πολύ επιτυχημένη πενταετία φορώντας συνολικά 207 φορές τη φανέλα της Marseille (5 γκολ), με την οποία κατέκτησε και ένα Κύπελλο Γαλλίας (σεζόν 2011-’12).

Το καλοκαίρι του 2016 έμεινε ελεύθερος και η Olympique Lyon τον ενέταξε στο δυναμικό της. Μετά από 22 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν στη Λιόν δόθηκε δανεικός στην Torino για έναν χρόνο.

Οι Ιταλοί εντυπωσιάστηκαν με την απόδοση του Nkoulou. Στο τέλος του δανεισμού του έσπευσαν να τον αγοράσουν έναντι 3.500.000 ευρώ τον Ιούλιο του 2018.

Κάπως έτσι έκλεισε ο κύκλος του στη Γαλλία, μετά από 315 αγώνες σε πρωτάθλημα Γαλλίας, Κύπελλο Γαλλίας, Champions League και Europa League.

Στην Ιταλία ο Nkoulou πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Kατέγραψε 135 συμμετοχές (6 γκολ, 1 ασίστ) με τη φανέλα της Torino σε όλες τις διοργανώσεις.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Καμερουνέζος διεθνής έμεινε ελεύθερος από την Τορίνο. Mετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Watford. Μετά από τρεις συμμετοχές στην Premier League, ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μετά τον υποβιβασμό της Watford στην Championship, ο Nkoulou έμεινε ελεύθερος και επέλεξε τον ΑΡΗ για τη συνέχεια της καριέρας του.

Έχει αγωνιστεί 72 φορές με την εθνική Καμερούν. Έζησε την πιο ωραία στιγμή της καριέρας του, όταν το καλοκαίρι του 2017 κατέκτησε το Africa Cup of Nations σκοράροντας, μάλιστα, στον τελικό απέναντι στην Αίγυπτο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!