Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερνάρντ από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος και τυπικά από τη Σαρίγια των Η.Α.Ε. και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τους «πράσινους» διάρκειας δύο ετών.

Οι «πράσινοι» για να επισπεύσουν τις διαδικασίες μάλιστα έστειλαν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, να βρει τον Βραζιλιάνο μέσο και τον εκπρόσωπο του ώστε να αποσπάσει τις υπογραφές.

Ο 29χρονος (8 Σεπτεμβρίου 1992) μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από την επίθεση, τόσο στα δύο φτερά, όσο και στη θέση «10». Εκεί τον προορίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς θέλει να στηριχτεί στην ποιότητα.

Ο Παναθηναϊκός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα του γηπέδου την απόκτηση του Μπερνάρντ. Όπως ήταν φυσιολογικό ακολούθησε χαλασμός από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Μπερνάρντ αναμένεται στην Αθήνα μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (22/8) για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Στην συνέχεια θα ξεκινήσει ακολούθως προπονήσεις με το «τριφύλλι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!