Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη σκληρή κριτική που δέχεται ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λίβερπουλ και ήδη ο κόσμος των γηπεδούχων θέλει να εκφράσει με την… απουσία του από το Ολντ Τράφορντ, τη δυσαρέσκειά του προς τη διοίκηση. Την ίδια στιγμή ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ δέχεται σκληρή κριτική για την εικόνα της ομάδας του. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του Μάντσεστερ αλλά και για τον συνάδελφό του Έρικ Τεν Χαγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

«Δεν νιώθω συμπόνια. Είναι ποδοσφαιρικά προβλήματα και όλοι πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μια θάλασσα γεμάτη καρχαρίες. Όταν έφτασα εδώ πριν από επτά χρόνια χρειαζόμασταν ακόμα δουλειά.

Κανείς δεν είπε με το καλημέρα ότι ήμασταν έτοιμοι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν διάβασα τίποτα κι αυτό με διευκολύνει, γιατί ξέρεις ότι όταν δεν είσαι ο ίδιος ευχαριστημένος με τα αποτελέσματά σου, τότε δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Δεν χρειάζεται να διαβάζεις τι γράφεται. Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί. 

Επικεντρώνεσαι στη δουλειά σου και πας βήμα-βήμα. Νομίζω ότι αυτό ισχύει για κάθε ομάδα. Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό στα μεγαλύτερα κλαμπ. Αν χάσεις τα πρώτα πέντε ματς, τότε όλα τα άρθρα εστιάζουν πάνω σε αυτό. 

Αν είσαι αρκετά δυνατός, ώστε να μην τα διαβάσεις, τότε μπορείς να έχεις μια καλή ζωή για να εργαστείς πάνω στα σημαντικά θέματα. Αυτό κάνω εδώ και επτά χρόνια και με βοηθάει. Αυτή είναι η μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!