Απίθανη Ελίνα Τζένγκο με ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ (65,81μ.) είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό!

Μία απίστευτη εμφάνιση, που της δίνει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης έκανε η Ελίνα Τζένγκο!

Στον αποψινό τελικό του ακοντισμού, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτόξευσε το ακόντιο στα 65,81μ. στη δεύτερη της προσπάθεια, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ και «σφραγίζοντας» το χρυσό μετάλλιο στην παρθενική παρουσία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου!

Η αποφασιστικότητα της Τζένγκο φάνηκε από την πρώτη βολή της, που ήταν στα 60,82μ. Η δεύτερή της βολή ήταν στα 65,81μ. Η αθλήτρια δεν εκτέλεσε την τρίτη βολή της, όπως και την πέμπτη, ενώ η τέταρτη ήταν στα 59,40μ. και η έκτη στα 64,57μ.

Να σημειωθεί ότι η Τζένγκο έγινε η τρίτη Ελληνίδα που στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, μετά τις Άννα Βερούλη (19892, Αθήνα) και Μιρέλα Μανιάνη (2002, Μόναχο).

Έτσι έφερε το τέταρτο χρυσό μετάλλιο στην ελληνική αποστολή και πέμπτο συνολικά στην διοργάνωση. Θυμίζουμε πως έχουν προηγηθεί τα δύο χρυσά της Ντρισμπιώτη, αυτό του Τεντόγλου, αλλά και το αργυρό της Στεφανίδη!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!