Εθνική Ελλάδος: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στην Τουρκία.

Ξεκίνησαν οι πονοκέφαλοι για την Εθνική Ελλάδος. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στην Τουρκία. Μάλιστα, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι των προκριματικών με αντίπαλο την Σερβία.

Εθνική Ελλάδος: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον Παπαπέτρου

Ενημέρωση για την κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου εξέδωσε η ΕΟΚ το μεσημέρι της Παρασκευής (19/8).

Όπως ανέφερε η ομοσπονδία ο Παπαπέτρου “ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι” ενημερώνοντας παράλληλα πως θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Ο παίκτης της Εθνικής και της Παρτίζαν δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό του τουρνουά Ακρόπολις κόντρα στην Τουρκία.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ:

“Η νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Γεωργίας μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» αφού προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κωστής Γόντικας υπέστη κάταγμα δευτέρου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, δεν μπορεί φυσικά να συνεχίσει την προσπάθεια και ήδη ενημερώθηκε και επιστρέφει στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί απόψε (21.00) στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις με την Τουρκία”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια το λέμε!