Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέα Μπελότι βρίσκεται η Ρόμα καθώς απομένουν μόνο κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής.

Πολύ κοντά σε ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή είναι η Ρόμα. Έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα Αντρέα Μπελότι» είναι η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι «Τζιαλορόσι» βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Αντρέα Μπελότι, ο οποίος εντός των επόμενων ημερών αναμένεται στη Ρώμη προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε ζητήσει επίμονα την απόκτηση του 29χρονου στράικερ και η διοίκηση από την πλευρά της κινήθηκε άμεσα προκειμένου να ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Calcio Mercato», οι υπογραφές της Ρόμα με την την πλευρά του Αντρέα Μπελότι θα «πέσουν» μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο και θα αφορά τριετή διάρκεια με ετήσιες απολαβές περίπου 2,8 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Τα τελευταία τρία χρόνια έπαιζε στην Τορίνο με τη φανέλα της οποίας έκανε 251 συμμετοχές και σκόραρε 151 φορές.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκδηλώσει και η Γαλατάσαραϊ, όμως ο Μπελότι περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τη Ρόμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!