Ο δισεκατομμυριούχος Σερ Τζιμ Ράντκλιφ φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 69χρονος Άγγλος επιχειρηματίας, Τζιμ Ράντκλιφ, έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για να επενδύσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο και καλοβλέπει την επιλογή της εξαγοράς των «κόκκινων διαβόλων».

Ο ανταποκριτής των «Sunday Football Times», Τζόναθαν Νόρθκροφτ μίλησε στο Sky Sports News Paper Talk και ανέφερε για την υπόθεση:

«Είναι πολύ σημαντική ιστορία. Είναι τα καλύτερα νέα που έχουν ακούσει οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ τον τελευταίο καιρό, ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τα σπορ. Είναι πολύ πλούσιος, κατάγεται από το Μάντσεστερ κι έτσι έχει ένα συναίσθημα για την ομάδα. Είναι μακρύς ο δρόμος, επειδή το να κάνεις τους Γκλέιζερς να πουλήσουν δεν θα είναι εύκολο και ίσως δεν θέλουν κιόλας. Αλλά το ενδιαφέρον είναι σοβαρό, δεν θα είναι απλώς μία αλλαγή στις μεταγραφές, θα είναι μία αλλαγή στο πως διοικείται ο σύλλογος γενικότερα.

Οι Γκλέιζερς πάντα ήταν ανοιχτοί να πουλήσουν, αλλά με το υψηλότερο δυνατό τίμημα. Η αξία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή τη στιγμή στα 2 δις λίρες στο χρηματιστήριο, αλλά λέγεται πως εκείνοι ζητούν 6 δις. Αν δεν πάρουν τα χρήματα που επιθυμούν, ίσως κάτσουν και περιμένουν».

Ο εκπρόσωπος του Τζιμ Ράτκλιφ μίλησε στους «Times» και ανέφερε:

«Αν η ομάδα είναι προς πώληση, ο Τζιμ είναι σίγουρα ένας πιθανός αγοραστής. Αν κάτι τέτοιο ήταν πιθανό, θα ενδιαφερόμασταν να συζητήσουμε μια μακροπρόθεσμη ιδιοκτησία. Τα λεφτά που έχουν ή δεν έχουν ξοδευτεί δεν είναι θέμα. Ο Τζιμ κοιτάζει τι μπορεί να κάνει τώρα και γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η ομάδα για την πόλη. Νιώθει ότι τώρα είναι η ώρα για μία επανεκκίνηση».

Ο Τζιμ Ράντκλιφ έχει στην κατοχή του τα 2/3 της εταιρείας INEOS, στην οποία είναι και CEO. Η περιουσία του αγγίζει τα 13 δις δολάρια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!