Λέικερς και ΛεΜπρόν Τζέιμς συμφώνησαν για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του «Βασιλιά» έναντι 97.4 εκατ. δολαρίων.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Λέικερς. O «Βασιλιάς» έφτασε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους, όπως αναφέρει ο Έντριαν Βοϊναρόφσκι.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για πρόωρη διετή επέκταση του συμβολαίου έναντι 97.4 εκατ. δολαρίων. Για την σεζόν 2024-2025 υπάρχει οψιόν για τον παίκτη.

Ο «Βασιλιάς» εισερχόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα του Λος Άντζελες, για τον οποίο θα λάβει 44.5 εκατ. δολάρια, ενώ οι συζητήσεις του με τους Λέικερς είχαν ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου.

O σούπερ σταρ του ΝΒΑ έθεσε τους δικούς του όρους προκειμένου να συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Athletic, ο ΛεΜπρόν ήθελε να μείνει σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει όχι μόνο στα λόγια αλλά και στο παρκέ. Στα 37 του πλέον χρόνια ο «Βασιλιάς» δείχνει πιο νέος και ορεξάτος από ποτέ και θέλει να έχει συμπαίκτες που θα τον υποστηρίξουν σε αυτό και θα του προσφέρουν βοήθειες.

Οι ισχυροί άνδρες των Λέικερς κατάφεραν να τον πείσουν πως από τη νέα σεζόν θα έχει την στήριξη που θέλει. Παράλληλα ο ΛεΜπρόν πήρε την βεβαίωση πως η ομάδα θα κινηθεί προκειμένου να κάνει δικό της τον Καϊρί Ίρβινγκ μέσω ανταλλαγής, όπως άλλωστε επιθυμούσε και ο Τζέιμς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!