Ολυμπιακός: Ντε Λα Φουέντε και Χουάνγκ στην αποστολή των Πειραιωτών για την Κύπρο και το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας ενόψει της αυριανής (18/8, 20:00), πρώτης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για τα πλέι οφ του Europa League.

Σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και Ίνμπομ Χουάνγκ, όπως και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από κάποιες ενοχλήσεις.

Ο Αμερικανός εξτρέμ πήρε τη θέση του Μαντί Καμαρά στην ευρωπαϊκή λίστα, εκτός της οποίας έμειναν και οι τραυματίες Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σίμε Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι «εκλεκτοί» του Ισπανού τεχνικού των Πειραιωτών, Κάρλος Κορμπεράν, είναι οι εξής:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Παπαδούδης, Κούτρης, Μπα, Άβιλα, Μανωλάς, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Κανονικά και ο Μασούρας Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Μασούρας δεν γινόταν να χάσει τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. «Σφίγγει» τα δόντια για να παίξει, καταπολεμώντας με κάθε τρόπο τις όποιες ενοχλήσεις παρουσιάζει στον προσαγωγό. Είτε χρειαστεί να κάνει ένεση, είτε όχι, πάντοτε είναι παρών στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Αυτό συνέβη και τώρα. Ο Μασούρας αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση και υποβλήθηκε σε μαγνητική. Τα αποτελέσματά της ήταν καθαρά. Αυτό σημαίνει ότι ο Μασούρας θα είναι στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για το ματς της Πέμπτης (18/8) με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα της μαγνητικής, ο Μασούρας δεν θα έχανε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.  Αν χρειαζόταν θα ξαναέκανε ένεση προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Στον Κάρλος Κορμπεράν δεν περνούσε καν από το μυαλό του ότι δεν θα είχε τον Μασούρα στην Κύπρο. Οπότε μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής, καταστρώνει τα σχέδια του τα οποία και περιλαμβάνουν τον Γιώργο Μασούρα. Ο Έλληνα εξτρέμ ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού σε ακόμη ένα κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!